Brutar-patiser,preparator produse fainoase

 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  

Domenii de

activitate

 

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
     
 

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

   
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       

 

Linkuri utile

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
     
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
     

 

RUTAR - PATISER , PREPARATOR  PRODUSE  FĂINOASE

Cod COR :7412.2.2

Calificare

 

 

 

 

             PREŢUL

 450 lei / plata în două rate

Rata I (la înscriere- ) ..........................

 200 lei

Rata II (cu minim 15 zile înainte de examenul de absolvire)

 250 lei

              DURATA     : 4,5 luni

 

 

 

 

 

 

Brutarul fabrică pâine şi produse de panificaţie prin transformarea făinii şi a adausurilor respective.

Patiserul prepară în laborator sau în unitătile industrializate, produsele de patiserie în vederea comercializării. După ce receptionează  (cantitativ si calitativ) materiile prime si auxiliare, le depozitează si le conservă până la introduce-rea în fabricatie.

 

 
Aprecierea valorii nutritive a alimentelor;
Pregătirea materiilor prime şi auxiliare

Tehnici de ambalare;
Depozitarea materiilor prime şi a produselor finite;
Transportul materiilor prime, semifabricatelor şi a produselor finite;
Mărunţirea materiilor de origine vegetală şi animală;
Separarea amestecurilor;
Amestecarea materialelor;
Ambalarea în industria alimentară.


 
Prepararea tipurilor de aluat pentru obtinerea produselor de patiserie;
Prepararea semipreparatelor folosite în patiserie;
Prepararea aluaturilor pentru produse fainoase;
Prelucrarea aluaturilor pentru obtinerea produselor de patiserie;
Prelucrarea aluaturilor pentru fabricarea produselor fainoase;
Coacerea si uscarea;
Precuratirea si conservarea cerealelor;
Pregatirea cerealelor pentru macinis;
Pregatirea materiilor prime si auxiliare;
Prepararea aluatului;
Prelucrarea aluatului.

 

 

Buletin de identitate (original şi copie);
Certificat de naştere (original şi copie);
Certificat de căsătorie,dacă este cazul,(original şi copie);
Diplomă de studii, minim învăţământul obligatoriu, (original şi copie);
Adeverinţă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie;
 

 

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Telefon mobil : 0723 550 883 -   0765 935 616 

 Telefon fix : 021 252 62 52 

 Adresa : Bucureşti, Str.Matei Voievod nr. 51- sect. 2 -  staţia de troleibuz  "Mecet"   (86 şi 90)

terraschool@yahoo.com

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Author information goes here.Copyright © 05.02.2009 -TERRA SCHOOL - All rights reserved.

Revised: 12.02.2011

Reproducerea neautorizată şi/sau fără specificarea sursei va fi urmarită şi sancţionată conform legilor în vigoare.

Any unauthorized copying or distribution without crediting the source will be prosecuted to the fullest exte