Bucatar specialist,dietetician,vrgrtarian

 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  

Domenii de

activitate

 

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
     
 

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

   
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       

 

Linkuri utile

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
     
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
     

BUCĂTAR SPECIALIST / DIETETICIAN / VEGETARIAN

Cod COR :5122.0.3

Specializare

 

 

 

             PREŢUL ..............................

: 1000 lei / plata în  2 rate

Rata I (la înscriere) .........................

: 500 lei

Rata II ................................................

: 500 lei

             DURATA     : 6 saptămâni

 

 

 

 

 

   Ocupaţia de bucătar specialist/vegetarian/dietetician se referă la activitatea de preparare a produselor culinare complexe în cadrul unei bucătării profesionale. Bucătarul specialist/ vegetarian/ dietetician este responsabil de execuţia propriei activităţi sau a partidei pe care o conduce. Poate lucra autonom sau în echipă, sub conducerea unui bucătar şef. Bucătarul specialist/ vegetarian/ dietetician îşi desfăşoară activitatea în bucătăria uneia din următoarele structuri de alimentaţie publică: restaurante independente, hoteluri, cantine, self-service, fast food, vapoare etc.
    Bucătarul specialist/ vegetarian/ dietetician are ca sarcină principală pregătirea diverselor preparate din bucătăria naţională si internaţională, a preparatelor vegetariene şi dietetice, decorarea lor pentru a le pune în valoare, garantarea calităţii produselor preparate.

    Printre funcţiile sale se mai numără întocmirea necesarului de produse

pentru achiziţionare, specificând cantităţile şi calitatea produselor, controlul produselor achiziţionate, supravegherea curăţeniei spaţiilor şi echipamentelor, igiena şi siguranţa alimentară. Are relaţii de colaborare cu bucătarul şef, şeful adjunct, bucătarii, ajutorii de bucătar, lucrătorii în bucătărie, ospătarii, şeful de sală, somelierul.

 

 

Comunicare interactive

Utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei

Comunicare în limba oficiala

Comunicare intr-o limba straina

Dezvoltarea personala


 
Aplicarea  normelor  de  securitate  şi sănătate  în muncă şi în situaţii de urgeă

Aplicarea normelor de siguranţă alimentară HACCP - Hazard Analysis Critical Control Point (Analiza Riscurilor Punct Critic de Control)

Aplicarea principiilor nutriţiei sănătoase şi echilibrate

Întocmirea documentelor specifice

Organizarea muncii în partidele din burie

Realizarea preparatelor dietetice şi vegetariene

Realizarea specialităţilor culinare din buria naţională şi internaţiona

Prezentarea estetică a preparatelor culina

 

 

Buletin de identitate (original şi copie);
Certificat de naştere (original şi copie);
Certificat de căsătorie,dacă este cazul,(original şi copie);

Certificat de calificare "BUCĂTAR"(original şi copie);
Diplomă de studii, minim învăţământul obligatoriu, (original şi copie);
Adeverinţă medicală (apt curs calificare "Bucătar/diettrtician/vegetarian) de la medicul de familie;

 

După absolvirea cursurilor, se eliberează "CERTIFICAT DE ABSOLVIRE" sub auspiciile Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi al  Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Acest certificat este recunoscut în Uniunea Europeană                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AUTORIZATIA seria B nr.0004304

   

 

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Telefon mobil : 0723 550 883 -   0765 935 616 

 Telefon fix : 021 252 62 52 

 Adresa : Bucureşti, Str.Matei Voievod nr. 51- sect. 2 -  staţia de troleibuz  "Mecet"   (86 şi 90)

terraschool@yahoo.com

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Author information goes here.Copyright © 05.02.2009 -Cocoru Virgiliu - August - All rights reserved.

Revised: 21.05.2011

Reproducerea neautorizată şi/sau fără specificarea sursei va fi urmarită şi sancţionată conform legilor în vigoare.

Any unauthorized copying or distribution without crediting the source will be prosecuted to the fullest extent of the law.